• Persoonlijke aanpak
  • MfN register mediator
  • Het kind staat centraal
Tel: (06) 21 69 59 60

Ine Bolssens

Ine Bolssens is gespecialiseerd in echtscheidingsmediation. In haar betrokken aanpak stimuleert ze mensen om de communicatie met henzelf en hun partner aan te gaan en vanuit dit nieuwe perspectief anders naar zaken te gaan kijken met als doel tot een betere oplossing te komen.

Specialist in echtscheidingsmediation

Ine is NMI registermediator en ADR full certified mediator. Bovendien heeft ze zich middels opleidingen gespecialiseerd tot NMI mediator personen- en familierecht en werkt in haar praktijk regelmatig voor rechtbanken. Ze is in opleiding tot gecertificeerd online mediatior. Daarnaast coacht ze mediators in opleiding en is ze assessor voor het ADR. Naast mediation geeft ze trainingen op het gebied van conflicthantering en persoonlijke effectiviteit vanuit haar eigen trainingsbureau.

Het kind centraal

Bij scheidingszaken zijn vaak kinderen betrokken. In de aanpak van Ine Bolssens staat het kind centraal. Een scheiding heeft vaak meer invloed op kinderen dan je denkt. Bewust aandacht schenken aan het kunnen scheiden van je rol als ouders en je rol als ex-partner versterkt het meenemen van het belang van je kind(eren). Zo wordt meestal de beste oplossing voor alle partijen gevonden. 

Ine beschikt over kennis rondom de ontwikkelingsfases bij kinderen en de bijbehorende behoeften en gedragingen, in het bijzonder over gedragingen bij loyaliteitsconflicten en verlies. Daarnaast is ze gecertificeerd KIES omgangsbegeleider en biedt kinderen een speciaal programma aan om ze te ondersteunen in de echtscheidingssituatie.

Kennismakingsconsult

Als je wilt gaan scheiden, komt er veel op je af. Vragen als: wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe pak ik dit aan? Wat zijn de consequenties? Waar moeten we juist op letten? Ons kennismakingsconsult geeft antwoorden en biedt je structuur. In een consult (telefonisch of bij ons op kantoor) nodigen wij je vrijblijvend uit kennis te maken en structuur te brengen in de mogelijkheden.  

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen:

Klantervaring

Erg zuiver, blijft goed neutraal en levert correcte informatie om tot verantwoorde oplossing te komen.
E. vdr. H.

Aangenaam ik ben Ine Bolssens

Als echtscheidingsmediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van gesprekken om tot het beste resultaat te komen.

Waarmee kan ik je helpen?

Het kind centraal

Een (vecht)scheiding kan behoorlijke consequenties voor kinderen hebben. Denk bijvoorbeeld aan leerproblemen op school, gedragsproblemen of moeizame relaties. Daarom hechten wij veel waarde aan het belang van het kind.