• Persoonlijke aanpak
  • MfN register mediator
  • Het kind staat centraal
Tel: (06) 21 69 59 60

Artikelen & tips

Verblijfsregeling scheiden

Een belangrijk onderdeel voor het welbevinden van de kinderen is hoe jullie je zorg en hun verblijf na de scheiding zullen gaan regelen.  Het schept duidelijkheid voor de kinderen én voor jullie als ouders.  Er bestaat geen ideale verblijfsregeling. Je zult moeten uitproberen, aanpassen, compromissen sluiten, voordat je een regeling hebt gevonden die bij je kinderen passen.

Lees verder

Gesubsdieerde kosten mediation

Voor de beoordeling van uw aanvraag om een bijdrage in de kosten, gaat de Raad uit van uw inkomen en vermogen van twee jaar vóór het huidige jaar. Dit noemen we het peiljaar. De gegevens vragen ze op bij de belastingdienst.

Lees verder

Wat is mediation?

Als je een conflict hebt, wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Zeker in die gevallen waarin jullie weer met elkaar verder willen of moeten. Je hebt liever normale, werkbare verhoudingen dan een juridische steekspel. Die laatste mondt vaak uit in procedures bij de rechter en kosten veel tijd, energie en geld. Bovendien vormt het eind van zo’n procedure niet altijd een oplossing voor het conflict. Steeds vaker kiest men daarom voor mediation.

Lees verder

Echtscheiding mediation hoeft niet duur te zijn

Als je gaat scheiden, komt er ontzettend veel op je af. Er moet veel geregeld worden en vaak heeft een scheiding ook direct invloed op je financiële situatie. Deze kosten kunnen gemakkelijk oplopen tot duizenden euro’s. Maar zo hoeft het gelukkig niet te zijn!

Lees verder

Klantervaring

Dank voor je oog voor detail. We kunnen nu met een goed gevoel afscheid nemen als partners.
A.

Aangenaam ik ben Ine Bolssens

Als echtscheidingsmediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van gesprekken om tot het beste resultaat te komen.

Waarmee kan ik je helpen?

Overzicht van onderwerpen bij scheiding

Stel je wilt gaan scheiden,  waar moet je dan allemaal aan denken? Download nu onze document 'overzicht van onderwerpen bij scheiding' en krijg overzicht om vanuit rust te komen tot goede afpsraken te komen.