• Persoonlijke aanpak
  • MfN register mediator
  • Het kind staat centraal
Tel: (06) 21 69 59 60

mediation echtscheiding

Betrokken mediation echtscheiding

Ben je op zoek naar echtscheiding mediation en ben je van plan om er samen uit te komen? Dan ben je bij ib mediation aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in echtscheiding mediation waarbij we oog hebben voor ieders belang en dat van het kind in het bijzonder.

Ine van ib mediation – NMI-geregistreerd

Echtscheiding mediator Ine Bolssens uit de regio Rotterdam heeft zich volledig toegelegd op echtscheiding mediation. Als NMI-registermediator accreditatie Familiemediator en ADR full certified mediator werkt zij op een betrokken manier naar het faciliteren van de juiste oplossing.

Mediation echtscheiding en het kind

Een (vecht)scheiding kan behoorlijke consequenties voor kinderen hebben. Denk bijvoorbeeld aan leerproblemen op school, gedragsproblemen of moeizame relaties. Daarom hechten wij veel waarde aan het belang van het kind in onze echtscheiding mediation.

Echtscheiding mediation kennismakingsconsult

Als je wilt gaan scheiden, komt er veel op je af. Vragen als: wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe pak ik dit aan? Wat zijn de consequenties? Ons kennismakingsconsult geeft antwoorden en biedt je structuur. Wij nodigen je uit in een consult vrijblijvend kennis te maken.

Lees meer over onze echtscheiding mediation aanpak!

De regio van onze mediator

Wij werken vooral voor mensen woonachtig in: Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Utrecht, Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn en Woerden.

Echtscheiding mediation artikelen

- Artikel 'Wat is echtscheiding mediation'
- Artikel 'Echtscheiding hoeft niet duur te zijn'

Klantervaring

Heel prettig hoe je te werk gaat. Dank daarvoor.
P.

Aangenaam ik ben Ine Bolssens

Als echtscheidingsmediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van gesprekken om tot het beste resultaat te komen.

Waarmee kan ik je helpen?

Ouderschapsplan

‘Een ouderschapsplan gaat niet over rechten maar over verantwoordelijkheden.’ Scheiden betekent het einde van een relatie tussen twee volwassenen, maar niet het einde van de relatie tussen ouder en kind. Kinderen blijven de ondersteuning en liefde van hun ouders nodig hebben.