• Persoonlijke aanpak
  • MfN register mediator
  • Het kind staat centraal
Tel: (06) 21 69 59 60

Ine Bolssens

Ine Bolssens is gespecialiseerd in echtscheidingsmediation. In haar betrokken aanpak stimuleert ze mensen om de communicatie met henzelf en hun partner aan te gaan en vanuit dit nieuw verkregen perspectief anders naar zaken te kijken wat bijdraagt aan het vinden van oplossingen die alle belangen dienen.

Specialist in echtscheidingsmediation

Ine is MfN registermediator en ADR full certified mediator. Bovendien heeft ze zich middels opleidingen gespecialiseerd tot MfN mediator personen- en familierecht en ' Online mediator' en werkt in haar praktijk regelmatig voor rechtbanken. Tevens coacht ze mensen tijdens en na een scheiding en traint ze medewerkers in mediationvaardigheden. Een aantal keer per jaar verzorgt ze de training "Een nieuw begin" speciaal ontwikkeld voor gescheiden ouders.  Voor meer informatie klik hier.

Het kind centraal

Bij scheidingszaken zijn vaak kinderen betrokken. In de aanpak van Ine Bolssens staat het kind centraal. Een scheiding heeft vaak meer invloed op kinderen dan je denkt. Bewust aandacht schenken aan het kunnen scheiden van je rol als ex-partners en het vernieuwen van je rols als ouders versterkt het meenemen van het belang van je kind(eren). Zo wordt meestal de beste oplossing voor alle partijen gevonden. 

Ine beschikt over kennis rondom de ontwikkelingsfases bij kinderen en de bijbehorende behoeften en gedragingen, in het bijzonder over gedragingen bij loyaliteitsconflicten en verlies. Daarnaast is ze gecertificeerd KIES omgangsbegeleider en biedt kinderen een speciaal programma aan om ze te ondersteunen in de echtscheidingssituatie.

Speciaal voor scheidende en gescheiden ouders heeft Ine samen met Anna Drenth een training ontwikkeld die ondersteunend is in het verwerkingsproces van een scheiding. Interesse? Neem even persoonlijk contact op met Ine.

Kennismakingsconsult

Als je wilt gaan scheiden, komt er veel op je af. Vragen als: wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe pak ik dit aan? Wat zijn de consequenties? Waar moeten we juist op letten? Ons kennismakingsconsult geeft antwoorden en biedt je structuur. In een consult (telefonisch of bij ons op kantoor) nodigen wij je vrijblijvend uit kennis te maken en structuur te brengen in de mogelijkheden.  

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen:

Klantervaring

Dank voor je oog voor detail. We kunnen nu met een goed gevoel afscheid nemen als partners.
A.

Aangenaam ik ben Ine Bolssens

Als echtscheidingsmediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van gesprekken om tot het beste resultaat te komen.

Waarmee kan ik je helpen?

Het ib mediation traject

  1. Intakegesprek
  2. Opstellen mediationovereenkomst
  3. Mediationgesprekken, komen tot afspraken
  4. Vastleggen afspraken
  5. Laten indienen bij de rechtbank
  6. Lees meer