• Persoonlijke aanpak
  • MfN register mediator
  • Het kind staat centraal
Tel: (06) 21 69 59 60

mediator rotterdam

Echtscheiding mediator Rotterdam

Ben je op zoek naar een echtscheiding mediator in de regio Rotterdam en ben je van plan om er samen uit te komen? Dan ben je bij ib mediation aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in echtscheiding mediation waarbij we oog hebben voor ieders belang en dat van het kind in het bijzonder.

Ine van ib mediation – NMI-geregistreerd

Echtscheiding mediator Ine Bolssens uit de regio Rotterdam heeft zich volledig toegelegd op echtscheiding mediation. Als MfN registermediator accreditatie Familiemediation en ADR full certified mediator werkt zij op een betrokken manier naar het faciliteren van de juiste oplossing.

Mediation en het kind centraal

Een (vecht)scheiding kan behoorlijke consequenties voor kinderen hebben. Denk bijvoorbeeld aan leerproblemen op school, gedragsproblemen of moeizame relaties. Daarom hechten wij veel waarde aan het belang van het kind. Ine Bolssens is gecertificeerd KIES omgangsbegeleider. Een programma speciaal voor kinderen in echtscheidingssituaties.

Echtscheiding mediation kennismakingsconsult

Als je wilt gaan scheiden, komt er veel op je af. Vragen als: wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe pak ik dit aan? Wat zijn de consequenties? Ons kennismakingsconsult geeft antwoorden en biedt je structuur. In een consult nodigen wij je vrijblijvend uit kennis te maken.

De regio van onze mediator

Wij werken vooral voor mensen woonachtig in: Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Utrecht, Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn en Woerden

Informatie Echtscheiding mediation Rotterdam

- Lees meer over onze echtscheiding mediation aanpak!
- Download nu onze gratis echtscheidingswijzer

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen:

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Klantervaring

Heel prettig hoe je te werk gaat. Dank daarvoor.
P.

Aangenaam ik ben Ine Bolssens

Als echtscheidingsmediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van gesprekken om tot het beste resultaat te komen.

Waarmee kan ik je helpen?

Echtscheiding mediation specialist

Ine stimuleert in haar aanpak mensen om de communicatie met zichzelf en hun partner aan te gaan en vanuit dit nieuwe perspectief (anders) naar zaken te gaan kijken, met als doel tot een betere oplossing te komen. Lees meer over Ine Bolssens.