• Persoonlijke aanpak
  • MfN register mediator
  • Het kind staat centraal
Tel: (06) 21 69 59 60

Kinderen en scheiding

Echtscheiding mediation in belang van de kinderen

Ben je van plan om te gaan scheiden en heb je minderjarige kinderen? Dan ben je bij ib mediation aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in echtscheiding mediation waarbij we oog hebben voor ieders belang en dat van het kind in het bijzonder.

Ine van ib mediation – MfN-geregistreerd 

Scheiding mediator Ine Bolssens heeft zich volledig toegelegd op echtscheiding mediation in het belang van kinderen. Als MfN-registermediator accreditatie Familiemediation en ADR full certified mediator werkt zij op een betrokken manier naar het faciliteren van de juiste oplossing.

Mediation echtscheiding en het kind

Een (vecht)scheiding kan behoorlijke consequenties voor kinderen hebben. Denk bijvoorbeeld aan leerproblemen op school, gedragsproblemen of moeizame relaties. Daarom hechten wij veel waarde aan het belang van het kind in onze echtscheiding mediation. Wij zijn KIES omgangsbegeleider gecertificeerd en bieden een speciaal programma aan voor kinderen in echtscheidingssituaties.

Echtscheiding mediation kennismakingsconsult

Als je wilt gaan scheiden, komt er veel op je af. Vragen als: Wat moet er allemaal geregeld worden? Hoe pak ik dit aan? Wat zijn de consequenties voor de kinderen? Ons kennismakingsconsult geeft antwoorden en biedt je structuur. Wij nodigen je uit in een consult vrijblijvend kennis te maken.

Onze regio

Wij werken vooral voor mensen woonachtig in: Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Utrecht, Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn en Woerden.

Lees meer over hoe wij kinderen centraal stellen in een scheiding.

Klantervaring

Beste Ine, Het was een waar genoegen dit proces onder begeleiding van u af te mogen afronden.
N. vd. H.

Aangenaam ik ben Ine Bolssens

Als echtscheidingsmediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van gesprekken om tot het beste resultaat te komen.

Waarmee kan ik je helpen?

Wat is echtscheiding mediation?

Met echtscheiding mediation kom je gezamenlijk tot elkaar en tot het maken van de beste oplossing. De echtscheiding mediator bedenkt geen oplossingen en neemt geen standpunt in, maar begeleidt je in dit proces richting passende gedragen afspraken vastgelegd in een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant.