• Persoonlijke aanpak
  • MfN register mediator
  • Het kind staat centraal
Tel: (06) 21 69 59 60

Mediation - metiator Utrecht

Echtscheiding mediator Utrecht

Ben je op zoek naar een echtscheiding mediator in de regio Utrecht en ben je van plan om er samen uit te komen? Dan ben je bij ib mediation aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in echtscheiding mediation waarbij we oog hebben voor ieders belang en dat van het kind in het bijzonder.

Ine van ib mediation – NMI-geregistreerd

Echtscheiding mediator Ine Bolssens uit de regio Utrecht heeft zich vooral toegelegd op echtscheiding mediation. Als NMI-registermediator accreditatie Familiemediator en ADR full certified mediator werkt zij op een betrokken manier naar het faciliteren van de juiste oplossing om zo tot goede afspraken te komen.

Het kind centraal in onze mediation

Een (vecht)scheiding kan behoorlijke consequenties voor kinderen hebben. Denk bijvoorbeeld aan leerproblemen op school, gedragsproblemen of moeizame relaties. Daarom hechten wij veel waarde aan het belang van het kind in onze echtscheiding mediation.

Echtscheiding mediation kennismakingsconsult

Als je wilt gaan scheiden, komt er veel op je af. Vragen als: wat moet er allemaal geregeld worden? Waar moet ik aan denken? Wat zijn de consequenties? Ons kennismakingsconsult geeft antwoorden en biedt je structuur. Wij nodigen je uit in een consult vrijblijvend kennis te maken.

Regio Utrecht en omstreken

ib mediation werkt vooral voor mensen woonachtig in: Den Haag, Utrecht, Zoetermeer, Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Woerden.

Echtscheiding mediaton artikelen

- Lees meer over onze echtscheiding mediation aanpak!
- Of lees ons artikel: 'Wat is echtscheiding mediation'

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen:

Klantervaring

Mediator heeft voor mij en mijn ex-partner voor rust en begrip gezorgd in de relatie, waardoor het dagelijkse contact veel gemoedelijker is nu, dan de 3 jaar ervoor dat we al uit elkaar waren.
P. t. V.

Aangenaam ik ben Ine Bolssens

Als echtscheidingsmediator ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van gesprekken om tot het beste resultaat te komen.

Waarmee kan ik je helpen?

Echtscheiding mediation specialist

Ine stimuleert in haar aanpak mensen om de communicatie met zichzelf en hun partner aan te gaan en vanuit dit nieuwe perspectief (anders) naar zaken te gaan kijken, met als doel tot een betere oplossing te komen. Lees meer over Ine Bolssens.